AVARIE RAJA. Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis

227
AVARIE RAJA. Trafic îngreunat pe bulevardul Tomis - avarie-1634626114.jpg
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unui branșament avariat de pe bd. Tomis din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA au fost nevoite să restricționeze traficul auto pe prima bandă de circulație de pe acest bulevard, (aproximativ 40 m în zona Spitalului Județean) pe sensul de mers dinspre strada Nicolae Iorga spre bd. Mamaia, marţi dimineaţă, 19 octombrie.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de aceste lucrări, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei în mod operativ, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației cât mai rapid și în cele mai bune condiții”, transmit reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, lucrările se vor încheia în jurul orei 18, când va fi reluat şi traficul normal.

Pagina a fost generata in 0.5643 secunde