Vrei să reprezinți USR-PLUS la Constanța? Trimite un CV la partid!

650
Vrei să reprezinți USR-PLUS la Constanța? Trimite un CV la partid! - usrconcurs-1612465585.jpg
Sub deviza „Implică-te! Împreună profesionalizăm instituțiile statului” Alianța USR-PLUS Constanța lansează public un nou concurs de CV-uri pentru ocuparea funcției neremunerate de reprezentant titular din partea Consiliului Județean în Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (CLDPS) Constanța, din cadrul Inspectoratului Şcolar Județean, comitet cu rol consultativ.

„Acest comitet este constituit și funcționează în baza unui acord de colaborare voluntară a partenerilor sociali, persoane juridice reprezentative pentru contribuția la dezvoltarea învățământului profesional și tehnic la nivelul județului. Cerințele pentru ocuparea acestei funcții sunt următoarele: experiență în domeniul educației, învățământului tehnologic sau formării profesionale şi studii superioare. Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită cv-ul şi scrisoarea de intenție prin email la adresa constanta@usr.ro și constanta@ro.plus până miercuri, 10.02.2020 ora 12.00”, au transmis reprezentanţii USR-PLUS.

Facem precizarea că nu este un proces de recrutare organizat de Consiliul Județean Constanța, ci doar un concurs de CV-uri organizat de Alianţa USR-PLUS Constanța ce va permite grupului său de consilieri județeni să facă cea mai potrivită propunere în şedința ordinară din luna februarie. Pagina a fost generata in 0.3517 secunde