Liberalii din Constanța au decis! "Susținem moțiunea premierului Florin Cîțu!"

1126
Liberalii din Constanța au decis!
Membrii filialei PNL Constanța s-au reunit, în aceasta seară, pentru a vota candidatul preferat la șefia PNL pentru care se luptă actualul președinte PNL, Ludovic Orban şi premierul Florin Cîțu. Rezultatul final a fost de 68 voturi la 16, în favoarea lui Florin Cîțu.
mai exact, Florin Cîțu a avut 68 de voturi pentru și 8 împotrivă iar Ludovic Orban 16 voturi pentru și 58 împotrivă. 

"Acesta a fost votul membrilor PNL Constanța. Drept urmare, îl vom susține pe Florin Cîtu", a declarat pentru Cuget Liber secretarul general al PNL Constanța, deputatul Marian Crușoveanu.


"Ne-am exprimat astăzi ferm pentru susținerea moțiunii premierului Florin Cîțu. Din punctul meu de vedere, este un vot care ia în calcul atât soluționarea crizei politice din România, interesele județului nostru cât și interesele Partidului Național Liberal.

Acesta este inclusiv un vot pentru continuarea colaborării foarte bune pe care Partidul Național Liberal a avut-o și o are cu președintele Klaus Iohannis. Parteneriatul dintre noi reprezintă cheia dezvoltării și modernizării României. Asta înseamnă că imediat după alegerea noului președinte al Partidului Național Liberal, împreună vom găsi rapid o soluție pentru ca actualul guvern să fie susținut de o majoritate solidă și clară în Parlament. Interesul nostru, nu doar al PNL ci și al României, este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist, un guvern care să continue și chiar să accelereze reformele structurale amânate prea multă vreme", a transmis preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2106 secunde