Dan Barna, întâlnire cu preşedintele Iohannis. „Nu-l mai vrem pe Cîţu premier”

313
Copreședintele Alianței USR-PLUS, Dan Barna, a discutat vineri cu președintele Klaus Iohannis, a declarat europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Tudorache.

„Dan Barna a discutat cu Klaus Iohannis după ședința de guvern. Singurul motiv pentru care Dan Barna a fost doar el la Klaus Iohannis este pentru că eu nu sunt încă în București, iar domnul Cioloș e în recuperare după Covid. Am vorbit cu Barna și înainte și după întâlnire.

Președintele a vrut să înțeleagă poziția exprimată de USR-PLUS, Dan Barna i-a explicat foarte clar poziția și rațiunile pentru care ne-am poziționat în acest fel. Concluzia a fost ca începând de luni, în cadrul coaliției să mergem să căutăm soluții", a declarat Dragoș Tudorache.

Pe de altă parte, Dragoș Tudorache a spus că prioritară la discuțiile de luni din coaliție va fi schimbarea lui Florin Cîțu din funcția de premier.

El a subliniat că abia după ce se va stabili cine va fi noul premier se va pune problema unei nominalizări la conducerea Ministerului Sănătății.

Tudorache a reiterat încă o dată poziția alianței în sensul că Florin Cîțu nu mai are susținere USR-PLUS și că trebuie schimbat. Pagina a fost generata in 0.5366 secunde