Plachetă de onoare pentru jandarmul Marian Zamfira

305
Reprezentanții Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități Sucursala Constanța i-au înmânat locotenentului-colonel Marian Zamfira Placheta de onoare a sucursalei și însemnele specifice ținutelor militare, la întoarcerea din Afganistan. AMVVD Constanța a fost reprezentată de Cristian Crăciun, președintele organizației, și lt. col (r) Marius Daniel Presură, veteran în teatrul de operații.

„Prin acest gest, îi mulțumim pentru contribuția adusă la promovarea activității militarilor români în misiuni externe! Lt.col. Zamfira Marian este membru al Asociației Militarilor Veterani și Veterani cu Dizabilități - Sucursala Constanța, acesta fiind veteran în teatrele de operații conform Legii 168/2020, având la activ încă două misiuni internaționale, respectiv Misiunea de instruire a Poliției Afgane – „NATO Training Mission in Afghanistan” în perioada mai 2013 – decembrie 2013 și Misiunea ONU pentru Stabilizare în R.D. Congo - MONUSCO, în perioada 14.01.2018 - 14.01.2019. La rândul său, acesta a înmânat președintelui Sucursalei Constanța o monedă simbolică specifică misiunii executate”, au transmis reprezentanții asociației.

Lt.col. Marian Zamfira, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, s-a întors recent din Afganistan, unde a participat pentru o perioadă de 6 luni la misiunea NATO – Resolute Support Mission (RSM) de consiliere a forțelor de ordine publică și securitate afgane.   Pagina a fost generata in 0.3945 secunde