Fugarul Dragoș Săvulescu a devenit tată, cu ajutorul unei mame surogat din SUA

236
Fugarul Dragoș Săvulescu a devenit tată, cu ajutorul unei mame surogat din SUA - dragos-1638630815.jpg
Dragoș Săvulescu, fostul acționar de la Dinamo condamnat definitiv în România, dar pe care autoritățile grecești refuză să-l predea, a devenit tată printr-o mamă surogat din SUA. Anunțul a fost făcut de soția sa, modelul Angela Martini.


Modelul Angela Martini, soția fugarului Dragoș Săvulescu, a anunțat sâmbătă pe Instagram că au devenit părinții unui băiat, Kyree Martini Săvulescu, care s-a născut vineri în Texas, dintr-o mamă surogat.


”Fiul nostru, Kyree Martini Săvulescu, prelungirea iubirii noastre, s-a născut ieri, 2 decembrie 2021, în Dallas, Texas.


Am fost norocoși să avem propriul nostru copil cu ajutorul unui remarcabil purtător surogat gestațional. Vom fi mereu recunoscători ființei umane excepționale care ne-a purtat băiețelul!


Inimile noastre sunt pline de iubire și fericire! Bun venit în această lume, Kyree!”, a scris modelul pe rețeaua de socializare.


Angela Martini și-a făcut un obicei din a se prezenta în ipostaze de cuplu cu Dragoș Săvulescu, în locații luxoase.


Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat definitiv în 2019 la 5 ani și 6 luni de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale din Constanța și stațiunea Mamaia, alături de mai mulți complici, printre care și fostul primar Radu Mazăre.


Săvulescu a fugit însă din țară, motiv pentru care a fost dat în urmărire internațională de autoritățile din România. În 2020, afaceristul s-a predat la Napoli, dar instanța italiană a refuzat extrădarea, ba chiar au modificat sentința primită în România.
Ulterior, Dragoș Săvulescu și Angela Martini s-au mutat în Grecia, unde, de asemenea, instanța locală a refuzat extrădarea.


Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2775 secunde