Zona rutieră a podului de la Cernavodă va fi reabilitată

Luni, 15 Februarie 2021, 20:13
91
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere și societatea Maristar Com SRL au semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a părții rutiere de pe podul de la Cernavodă.

Valoarea contractului este de 66.847.689,39 de lei fără TVA, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile. Perioada de execuție a lucrărilor este de 24 de luni, iar garanția, de 60 de luni. În timpul sezonului estival se vor executa lucrări la infrastructură, fără a se institui restricții de circulație.

În cadrul contractului de reabilitare a părții rutiere vor fi realizate o serie de lucrări, printre care: înlocuirea hidroizolației și a căii pe partea carosabilă și trotuare, înlocuirea sistemului rutier, înlocuirea parapetului pietonal și direcțional, înlocuirea rosturilor de dilatație, lucrări de reparații cu betoane speciale la placa de suprabetonare a viaductelor de acces și la pile, lucrări de refacere a protecției anticorozive la structura metalică, atât pe podul principal, cât și pe viaductele de acces.

Maristar Com SRL este o firmă de construcții, cu sediul în Titu, județul Dâmbovița. Potrivit datelor de bilanț contabil publicate de Ministerul Finanțelor, în anul 2019, compania a înregistrat venituri de 178.837.062 lei, un profit brut de 9.754.082 lei, cu un număr mediu de angajați de 100 persoane.


Pagina a fost generata in 0.4221 secunde