Se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX, ediția de iarnă

490
Se deschide Târgul Național de Îmbrăcăminte și Încălțăminte TINIMTEX, ediția de iarnă - sedeschidetimintex-1448393496.jpg
În perioada 25 - 29 noiembrie 2015, la Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, are loc cea de-a 65-a ediție a Târgului Național de Îmbrăcăminte - Încălțăminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din țară în domeniul industriei ușoare, cu tradiție pentru zona Dobrogea.


TINIMTEX inaugurează sezonul cumpărăturilor de sărbători, prezentând cele mai noi colecții de haine, pantofi și accesorii pentru sezonul rece.


Organizatorul manifestării expoziționale este Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța), în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța (CJC).


Târgul ocupă o suprafață totală de 3.700 mp și reunește peste 150 de firme, producători și comercianți de îmbrăcăminte și încălțăminte din România. Structura lui este următoarea:
- la parterul Pavilionului Expozițional - confecții textile adulți, tricotaje, lenjerie, articole copii, confecții din blană și piele, articole home - deco;
- la etaj - încălțăminte și marochinărie.
Ponderea grupelor de produse din cadrul acestei ediții este următoarea:
- 39% - confecții textile adulți;
- 28% - încălțăminte și marochinărie;
- 17% - tricotaje și confecții copii, decorațiuni interioare și lenjerii de pat;
- 16% - confecții piele și blană.
Programul de vizitare este următorul:
- miercuri - sâmbătă, 25 - 28 noiembrie: 10 - 19;
- duminică, 29 noiembrie: 10 - 16.


Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2814 secunde